dilluns, 23 de novembre del 2009

12a edició del curs de Gestió d'Espais Verds

Gestió d'Espais Verds
Postgrau Presencial. 12a Edició

Presentació
Hi ha moltes maneres de gestionar els parcs i jardins, i de totes en parlem en aquest curs: des de la redacció de la documentació per a un concurs fins a com es licita un projecte, ja sigui un parc o l¿esporga d¿un arbrat. Estudiem la Llei de Contractes de l'Estat, els documents de referència i les normatives respecte a aquest assumpte, alhora que marquem directrius sobre com valorar el preu i la qualitat d'un concurs.
Aquest curs ofereix les eines i les referències necessàries als responsables de la direcció d¿una obra verda. Ensenyem la diferència entre treballar des d¿una administració o una empresa privada, i definim els interlocutors que intervenen en qualsevol obra al llarg del procés d¿execució i gestió d'un espai verd.

Objectius
• Omplir el buit existent en la formació universitària.
• Capacitar professionals per dirigir, executar i gestionar els projectes i el manteniment d'espais verds. El perfil del professional a qui es dirigeix té una doble vessant:
1. Administració Pública: director d'obra i gestor de projectes verds.
2. Empresa: tècnic polivalent que pot integrar-se tant als gabinets d'estudi per a la presentació d'ofertes com a l'execució dels projectes com a cap d'obra.


A qui va dirigit
• Professionals de l'Administració Pública de les àrees de jardineria i medi ambient.
• Professionals de les empreses que executen projectes dins d'aquestes àrees.
• Tècnics de grau mitjà o superior titulats recentment que vulguin d'especialitzar-se en espais verds i medi ambient.